Pe Iulian îl cunosc de vreo 3 ani. Când l-am cunoscut mi-a părut doar un tip simpatic. După ce i-am aflat povestea am rămas terbibil de impresionat. Încă sunt și sigur voi rămane așa pentru totdeauna.  Pentru că de niște ani Iulian luptă pentru a salva copiii bolnavi de cancer de la Marie Curie.

De niște ani, la fiecare eveniment mare care se petrece în București, Iulian și oamenii de lângă el ne invită să donăm câte o limonadă copiilor de acolo. Mecanismul e simplu: el face limonada, tu o cumperi iar banii strânși ajung la copii sub diferite forme. Toată chestia asta se numește ”Pași către viață”. Iulian nu se laudă nimănui cu cât de cool e și ce tare e pentru că face asta. E fericit doar dacă reușește să aducă un zâmbet pe fețele pruncilor suferinzi din spital. Sper să îi iasă din ce în ce mai bine.

Tocmai din cauza asta, fiind sprijinit și de fundația Beneva, Iulian este hotărât să continue munca pe care a început-o. Îl putem sprijini și noi dacă alegem să redirecționăm cei 2% din impozitul pe venit către Fundația Beneva. Poate așa cât mai mulți copii vor reuși să facă mulți pași către viață.