Întreb și eu pentru un prieten

Articol din categoria: andreiu

Probabil ați observat și voi că se întâmplă foarte multe evenimente în oraș, culturale și nu numai, susținute de ArCUB. Ceea ce e foarte bine și util și mișto, pentru că orașul are nevoie și de chestii bune, nu doar de trafic, claxoane și șantiere. ArtSafari a fost unul din evenimentele la care am participat cu plăcere și care a bucurat și copilul, nu doar pe mine. Și ca ArtSafari au fost și sunt multe evenimente prin oraș.

Revenind la ArCUB și la susținerea pe care o acordă evenimentelor, am o dilemă internă care mă macină de ceva vreme, poate mai bine de jumătate de an:

Pe vremea fostului primar, duamna de fier de la Voluntari, ArCUB era, de asemenea, partener la toate evenimentele din oraș și era foarte mare indignarea, că de ce, că vrea primărița să-și facă publicitate și pr pe spatele evenimentelor și pe munca oamenilor de la organizare. Și că e nedrept, dacă dă o autorizație, să se cocoațe moț cu ArCUB pe afișele de evenimente.

Acum se întâmplă fix la fel ( din câte îmi dau seama eu, un cetățean profan al orașului) dar nimeni nu mai zice nimic, nu mai este nimeni indignat, nimeni nu se declară intrigat de prezența siglei ArCUB sau a primăriei pe afișe.

S-a schimbat ceva? Acum e ok?

Aici îmi scapă ceva și vă rog să mă corectați dacă greșesc.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Pentru că Arcub este o instituție din subordinea Primăriei București. Și funcționează pe bani publici. Easy Peasy! ?

    • #2 Comentariu nou

      si am contenstat eu vreodata? stiu foarte bine ce e ARcub

  2. #3 Comentariu nou

    E retorică întrebarea, da? Sper că nu trebuie să mă apuc io să-ți explic că duamna era „de-ai lor” și acum au venit „ai noștri”.

    • #4 Comentariu nou

      absolut, acum traim in #NoulBucuresti

  3. #5 Comentariu nou

    fiindcă dublu standard,
    fiindcă instinct de turmă,
    fiindcă bula noastră,
    fiindcă „știu eu mai bine”,
    fiindcă analfabeți funcționali,
    fiindcă multe altele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.