Care e legătura dintre Jukebox şi un magazin de parfumuri?

Articol din categoria: scurte


Lansarea parfumului Kokoriko de la Jean Paul Gaultier. Asta s-a petrecut joia trecută, când magazinul Douglas a lansat oficial cel mai nou parfum bărbătesc produs de celebrul designer.

Pe scurt, în ciuda numelui uşor haios, Kokoriko promite să facă ravagii printre domniţe iar cel ce îl va folosi se va bucura de toată atenţia. Însă am fost averizaţi de fetele de la Douglas că este încurajată folosirea responsabilă.

Apariţia parfumului pe piaţă a fost făcută pe ritm de cover-uri după melodii celebre. Cam îndrazneaţă ideea de a-i aduce pe cei de la Jukebox să cânte într-un magazin din Băneasa Shopping City, dar asta îsi doreşte să fie chiar parfumul în sine: îndrăzneţ.

Eu am început să îl folosesc abia astăzi aşa că încă nu pot confirma sau infirma cele spuse mai sus despre efectele scontate. Dar promit să revin imediat ce observ vreo modificare în comportamentul fetelor din preajma mea 😀

Poate au aflat deja Mariciu, Chinezu, Radu sau Papen

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Adevarul este ca am vazut niste femei azi care se cam aruncau in fata masinii azi. Acum nu stiu sigur daca e de la parfum sau nu… dar e posibil :)) Eu zic sa il folosesti in mod responsabil 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.