Eu vara dorm. Şi nu numai!

Articol din categoria: atitudini

Toţi prietenii mei ştiu în ce hal pot să dorm. Dacă apuc să adorm, mă poţi duce în tranşee între tancuri şi sunt mari şanse să nu mă trezesc. Unii dintre ei fac mişto de mine că nu există timp în lume cât aş putea dormi eu. Poate au dreptate 🙂

În schimb, când vine vorba de perioada din zi când trebuie să fiu treaz, încerc să fac tot posibilul pentru a fi cât mai activ cu putinţă. Pentru asta apelez la tot felul de tertipuri, încă de la primele ore ale dimineţii. Fie că dau muzica tare atunci când mă trezesc, că mă joc cu al meu yoyo până ies din casă sau că mă uit la ceva funny.

La birou, în momentele de apatie sau lipsă de chef, am două titireze care să mă relaxeze îndeajuns încât să o pot lua de la capăt. ( off the record: mai antrenez un răţoi să iasă campion mondial la întreceri sportive, dar să nu afle nimeni) . Când vine vorba de ieşit în spaţiu deschis, e de ajuns o minge şi un coş sau o poartă. Nu stau foarte mult pe gânduri când vine vorba de sport.

Dacă mai amintesc şi de prieteni cu care am obiceiul să îmi pierd ore întregi la biliard sau ping-pong, se înţelege pofta mea de somn peste medie.

Am scris cele de mai sus aici pentru că nu aş fi avut destul loc să le scriu pe enciclopedia chefului de viaţă. Dar voi puteţi să scrieţi ce vă bine dispune şi vă dă chef de viaţă acolo. Sau poate să mai furaţi câte o idee de revigorare de pe acolo. Eu am mai tras cu ochiul şi am mai văzut una-alta.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Si eu sunt genul de persoana care in orice anotimp doarme mult cand are aceasta ocazie :))) Am aruncat un ochi pe enciclopedia chefului de viata si am fost interesat de cateva aspecte! O recomand si altora…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.