Acel moment când găseşti un vin bun dar nu poţi să bei

Articol din categoria: scurte


E un fel de blestem, îţi vine să te zgârii pe ochi, îţi apar bube pe ficat şi ai impresia că mai rău de atât nu se poate. Ei bine, se poate şi mai rău. Combini scena de mai sus cu vreo 25 de oameni care pot bea. Tu nu, că eşti cu maşina şi ai de făcut un drum Reghin-Bucureşti. Eh, ăsta e un moment în care te gândeşti ce rele ai făcut în viaţă şi ale cui vorbe de ocară te-au ajuns.

Eu am păţit-o sâmbătă, în ultima zi de #clujbrandstour când am ajuns la podgoria Liliac de lângă Reghin, mai precis în Batoş. Pe lăngă peisajul de vis, acolo am avut ( mă rog, au avut ei, ceilalţi) ocazia să deguste vinurile produse de Liliac. Toate arătau şi miroseau într-un mare fel, dar mie mi-a rămas în cap Sauvignon Blanc. Nu m-am putut abţine complet, aşa că am luat vreo două guri, cât să mă convingă definitiv. Drept urmare, pentru că au şi magazin online, o să mă răzbun crunt pentru sâmbătă şi voi comanda câteva sticle. Să fie acolo, nu strică niciodată să fii pregătit.

Bineînţeles, încheiem cu tradiţionalul „don’t drink and drive!”

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca.
Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliac,
GimmyLumea lumânărilor.
Partener media: 24 FUN Cluj.
Parteneri:
Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Inteleg senzatia pentru ca si eu am luat antibiotice o lunga perioada de timp asa ca nu am putut bea…Poti recupera asa ca spor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.