Seri cu zâmbetul pe buze :)

Articol din categoria: andreiu


De pe 6 decembrie a început ediţia a doua a Portret de familie. Anul ăsta, în parcul Herăstrău, la Tete a Tete, ediţie pusă la cale de Foto Union, Prigat, Mobexpert şi Xerox. Am avut ocazia să fiu vreo 2 seri pe acolo, alături de Cristi şi Radu şi să văd expresia şi starea celor veniţi la fotografiat.

Am rămas suprins plăcut când am văzut că lumea vine cu entuziasm şi intră foarte bine în spiritul de sărbătoare. Fie că au venit cu copii ce urmează a fi născuţi, sau cu copiii de vârste mai mici sau mai mari, cu pisoiul sau cu hamsterii! toată lumea era fericită. Şi transmiteau starea de bine şi celor din jurul lor. E o karmă foarte mişto, să vezi oameni zâmbind, oameni cu feţele luminate, chiar şi după o zi încărcată de muncă. Te fac şi pe tine să te rupi un pic de cotidian şi să simţi câtuşi de puţin că se apropie peroada din an când trebuie să fim un pic mai buni.

Portert de familie continuă până pe 12 decembrie. Dacă vrei să experimentezi cele povestite de mine mai sus, dă o fugă până acolo! Cu cine vrei tu, drag să îţi fie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.