voi…?

Articol din categoria: andreiu

Voi ce aveti de gand, generatie de pusti care va izolati? Generatie care sta cu zilele fara sa iasa din casa? Generatie doar cu prieteni virtuali?

Nu inteleg cum poate rezista cineva inchis in casa, fara sa relationeze cu nimeni din jurul sau si sa nu fie interesat de absolut nimic. Nici stiri, nici politica, nici sport, nici nimic. Doar poker pe net.Asta in caz fericit. Nu inteleg oamenii care  nu ies la o bere niciodata cu nimeni. Sau hai, nu bere. La o ceva, indiferent ce. La un pahar de… relationare. La o ingramadire sociala. Nu pot sa inteleg refuzul celor care vin din spate pentru cunoastere, descoperire. Cel mai dureros e ca, daca in perioada adolescentei si a primilor ani de studentie nu relationezi si nu inchegi prietenii, odata cu trecerea anilor devine din ce in ce mai greu acest proces. De imprietenire. De cunoastere. De accedere in colectivitati.

„nu am chef”, ” ce sa caut eu acolo?” „nu vreau” etc sunt lait-motivele multor tineri care vin din spate. care nu mai stiu sa se joace cu alti copii in spatele bloculuii, care nu stiu sa se duca pe furis in parc sa se dea in leagane. care nu mai stiu nimic. Din pacate.

W/endul asta am fost acasa, la Braila. Si m-am lovit de un cartier gol. Rece si respingator. Un loc care altadata era teatru de operatiuni pentru multi pusti juliti in genunchi si coate.  Si am stat si m-am intrebat:

Voi ce mai faceti? Toate bune? Totul ok?

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nu mă întrista şi tu acuma.

  2. #2 Comentariu nou

    vorba cuiva: e nevoie si de oameni care sa ne spele masinile si sa ne care gunoaiele… 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.