Ce facem cu oamenii care urăsc online-ul în timp ce se dau pe net?

Articol din categoria: mișto

Valoarea reala a voastra, „oamenilor din online”, e salariu minim sau mediu pe economie. Ce e mai sus deja e bafta

 

Mi-a rămas în cap comentariul de mai sus pe care l-am văzut la Alex săptămâna trecută. Nu comentez partea cu salariile, mi se pare o discuție care nu își va găsi vreodată răspuns.

Revenind. Mi se pare fenomenal cum există încă oameni, în 2015, care spun că nu înțeleg oamenii care lucrează în online, nu înțeleg necesitatea unor astfel de job-uri și mai ales, nu înțeleg de ce sunt plătiți oamenii care lucrează în online. Oameni care cred că online-ul este doar o bulă care va trece la un moment dat și tot la strung vom ajunge.

Ca un exercițiu de imaginație, putem compara oamenii care lucrează în online azi cu mecanicii auto sau electricienii de acum 100 de ani :

” ce electricitate domle? e o bulă, o să treacă! și tot la opaiț vom reveni, că acolo e baza!” 

”cum adică domle mecanic auto? cine crezi că va veni să repare mașina la tine? câte mașini crezi că vor fi, încât să meriți salariu? nu multe și nu va ține mult bula asta, tot la căruță ne întoarcem și vei muri de foame”. 

Bineînțeles că oamenii de mai sus sunt primii care reclamă calitatea unui site, unei aplicații, sunt primii care sunt nemulțumiți de cum comunică un brand sau altul sau de faptul că utilizatorii sunt ignorați când au o problemă. Doar e dreptul lui să le aibă pe toate puse la punct. Drept câștigat online.

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Andrei, priveste si din partea cealalta. Sunt firme cu afaceri de zeci de milioane de euro care au inca adrese gigiprodexim@yahoo.com. In anumite domenii de baza, grosiere, industriale, serviciile online nu exista si nu exista inca o nevoie pentru ele. Daca el de 25 de ani trimite OP-uri pe fax, de ce sa schimbe? ”DON`T TOUCH A RUNNING SYSTEM” De ce sa stie concurenta ce face el? Beat that!

  2. #2 Comentariu nou

    Asculta-l pe omul asta sa vezi de ce. In companii sunt putini oameni care sunt specializati pe digital, desi sunt companii mari care fac in digital lucruri vizibile. https://www.youtube.com/watch?v=Odqb4sNkx9k&feature=youtu.be

  3. #3 Comentariu nou

    de pe mobil a comentat la Alex?

  4. #4 Comentariu nou

    ca asa-s astia comentatori, comentam despre online cand ne dam pe online, comentam de masini de la volanul unei masini si tot asa…

  5. #5 Comentariu nou

    asta e pe principiul „ce incalzire globala domne’? nu vezi ca ninge afara?”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.