Vrei să mergi la premiera filmului "Câini", de la TIFF. Ştiu că vrei

Articol din categoria: andreiu, mișto

Începând de joi voi fi la TIFF, la invitaţia celor de la Raiffeisen Bank, care își doresc să fim cu toţii #impreunălafilm.

Abia aştept să ajung acolo, ştiu că atmosfera este senzaţională şi îmi doream de vreo 3 ani să ajung în mijlocul festivalului, să simt tot vibe-ul ăla.

Aşadar, ca să ne împrietenim, am 3 invitaţii duble de oferit celor ce vor să vină la premiera filmului românesc „Câini”, care va avea loc pe 3 iunie, în deschiderea Zilelor Filmului Românesc, secţiune prezentată de Raiffeisen.

Ce trebuie să faci? E simplu. Trebuie să îmi spui în comentarii de ce vrei să vii și pe 2 iunie tragem la sorți 3 câștigători. Invitațiile vi le voi înmâna personal înainte de începerea filmului.

Așadar, vrei să vii la film!

 

UPDATE, avem winnerii!

 

winneritiff

 

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    pt ca am vazut trailerul si ma astept la un film palpitant

  2. #2 Comentariu nou

    Intamplare face sa fiu cu un eveniment in Cluj chiar pe 3, asa ca, ma bag la concurs. De ce? Deja mi-am luat Bilete la Illegitim asa ca o invitatie la a vedea filmul Cainii vine ca un bonus. 🙂 sa fie seara de film romanesc!

  3. #3 Comentariu nou

    Pentru ca vreau sa vad filmul fara sa il piratez.. Si nu am mai prins bilete

  4. #4 Comentariu nou

    Cred că e un bun motiv pentru a mă deconecta puţin, mai ales acum, înaintea sesiunii, iar într-o vineri seara, asta ar fi cel mai potrivit de făcut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.