Ai prefera un restaurant care să anunțe că e kid friendly?

Articol din categoria: andreiu

Am primit poza asta de la o amică.

Am avut zeci de discuții pe tema asta, cu tot felul de oameni. E și vina părinților, de acord, că nu știu să le explice copiilor că într-un restaurant trebuie să avem o conduită adecvată, dar pe de cealaltă parte, copii au răbdare cam 15 minute, după aia își caută de lucru.

Ai prefera ca restaurantele să aleagă dacă sunt sau nu kid friendly? Să știi de la început unde mergi? Să nu ai nici surprize, dar nici reclamații ulterioare?

P.S: noi am ieșit cu kiddo cam de la un an la restaurant, tocmai din motivul ăsta, să nu ne trezim la 3 ani că se urcă pe mese și răstoarnă tot în calea ei. Aparent ne-a ieșit, dar nu toți copiii sunt la fel

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu cred ca ar fi de preferat sa existe restaurante kid friendly si restaurante care nu sunt. Un copil nu are ce cauta prin mijlocul restaurantului cand ospatarii se invart cu ciorbe fierbinti si alte nebunii. Este evident ca un copil nu are rabdare si nimeni nu ii cere sa aiba, dar nici ceilalti adulti nu trebuie sa sufere. Eu acum multi ani m-am trezit cu masa ridicata in cap de un copil, literalmente. Ala micu urla de durere, maica-sa se uita perplexa si eu aveam cafeaua si mancarea in poala.

  2. #2 Comentariu nou

    Am fost la restaurantul respectiv, și cu plodul și fără el. Nu au fost probleme.
    Lipsește contextul de la anunțul ăsta și anume că acolo au un canal cu apă făcut să arate ca un heleșteu fix între terasă și clădire. Legătura este făcută de un podeț care, la ultima vizită, nu avea nicio protecție pentru căzături (bare de protecție sau măcar niște ghivece care să împiedice lumea să se apropie de margini) lucru care probabil a dus la niște accidente.
    Ca și tine, am ales să ieșim cu el de pe la 2-3 luni așa că rar are episoade în care să nu stea cuminte la masă.

    Legat de subiect, depinde ce înseamnă kid friendly. Părerea mea este că în majoritatea cazurilor clienți fac locul kid friendly sau nu. Dacă își lasă copii să zburde prin tot restaurant (cum zice cineva mai sus, cu chestii fierbinți) atunci locul va deveni rapid non-kid friendly.

  3. #3 Comentariu nou

    Pe mine mă amuză discuția asta cu kid friendly sau nu.
    Mai importantă mi se pare întrebarea: ești pregătit să mergi cu plodul la restaurant?
    Și noi mergem cu băiețelul pe la restaurant ocazional, însă niciodată fără o carte interesantă, carduri cu care se poate juca singur și uneori lucruri de colorat. Cum văd că întârzie mâncarea ies cu el pe afară în explorare (ajută să știi zona sau măcar să fii atent la intrare).
    De curând însă am pățit, pentru prima oară, să ni se atragă atenția că în Coftale se lucrează și sunt mulți freelanceri pe acolo. Un loc pe care-l frecventam destul de des înainte de copil. Și atunci am mers frumușel în Verona unde nu deranjează pe nimeni că un copil e curios (nu făcuse zgomot ci doar ne întreba ce fac domnii la calculator și despre diverse lucruri din local).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.