Cu arcul, cu sarbakana, s-a aruncat cu sulița, s-au înfipt cuțite și steluțe ninja în copaci, am învățat să ne orientăm în pădure și ce trebuie să facem pentru a putea supraviețui în sălbăticie, în caz de vreun ghinion. Astea toate ieri, pe domeniul Știrbey, unde a avut loc evenimentul ce precede lansarea filmului Hunger Games și în România.
Din păcate nu am câștigat întrecerea sportivă de la final, dar măcar am învățat să folosesc cum trebuie o busolă și am înțeles că dischetele demachiante te pot ajuta în sălbaticie, puful din ele fiind foarte ușor de aprins. 🙂 Ah, și Elena ne-a confirmat o legenda despre brăileni și mânuirea cuțitelor 😀
Băieții de la ECOXTREM se pricep foarte bine la organizat întreceri out-door, care implica și folosirea unor arme destul de periculoase, cum ar fi arcul, sarbakana sau cuțite foarte ascuțite. Nici sulițele nu sunt de neglijat, dar parcă erau mai puțin periculoase.

După ce vreme de 5 ore ieri am putut să ne dăm cât de cât seama care era atmosfera la aceste jocuri ale foamei, abia aștept să văd filmul, care va avea premiera vineri, 23 februarie, în cinematografele de pe la noi.