Activiştii care apără câinii maidanezi fără să ia vreunul de pe stradă şi să-l ducă acasă au pus-o de o petiţie (online, bineînţeles) prin care cer Curţii Constituţionale declararea ca neconstituţională a legii eutanasierii javrelor.

Din petiţie:

 

Copiii nostri buni, cuminti, iubitori de viata, de natura, de animale sunt pedepsiti pentru ca isi exercita dreptul la compasiune.Au murit deja 3 oameni in timpul campaniilor mass-media, mai nou a bisericii de instigare la uciderea cu salbaticie a animalelor

Suntem in secolul 21, intreaga Europa ne arata cu degetul pentru sadismul de care dam dovada si se simt amenintati de noi pentru ca nu suntem in stare sa gestionam o problema simpla in mod uman si eficient. ( eu zic că ne arată cu degetul tocmai pentru toţi câinii fără stăpân de pe străzi)

Eutanasia este un act medical care se aplica numai animalelor bolnave, care nu mai pot fi vindecate si totodata sufera foarte mult.

 

Nu cerem bani nimanui, pentru ca noi singuri vom atrage asociatii si vom strange fonduri pentru a steriliza toti cainii cu si fara stapan. De altfel, acest lucru s-a intamplat si pana acum. ( asociaţii care şi-au demonstrat utilitatea până acum, tocând bani de la buget şi făcând fix nimic.)

Eu le propun altceva iubitorilor ăştia de câini fără stăpân. Să facă o petiţie tot către CCR sau către guvern în care să ceară eutanasierea tuturor oamenilor care sunt de acord cu stârpirea câinilor de pe străzi. Să rămână doar ei cu bietele suflete nevinovate şi să populeze străzile. Aşa poate or ajunge şi ei să fie alergaţi, muşcaţi, atacaţi de haitele inofensive din spatele blocurilor. Să vedem dacă după ce te aleargă vreo 5 namile îţi mai arde de petiţii salvatoare.

Petiţia completă aici