Deşi trăim în anul 2012, comunicarea tradiţională offline bazată pe coala A4 lipită pe pereţi încă funcţionează şi este la mare căutare. Observ cu surprindere că şi în mediul online, pentru foarte multă lume, statusul de pe YM este un foarte bun canal de comunicare. Dar intrăm în altă poveste deja.

Pe mine mă amuză foarte tare anunţurile lipite prin scara blocului, la avizier sau lift. Pe lângă celebrele anunţuri cu data la care se va întruni nu ştiu ce comisie care va analiza nu ştiu ce şi nu va rezolva nimic decât să piardă nişte vreme, mai apar diverse mesaje.

Mi se pare normal să anunţi că în lift e urină proaspătă sau că un locatar distruge liniştea şi sănătatea vecinilor. La ultimul mi se pare foarte tare că face apel la mobilizare pentru identificarea infractorului. Probabil toată lumea ştie cine e, dar se tem de el cumva şi aşteaptă ca altcineva să ia iniţiativă şi „să-l dea pe mâna miliţiei!”

Singura chestie care mă oftică e că niciodată nu am pix sau creion la mine ca să cosmetizez un pic mesajele. În rest, keep up the good work, trebuie să plecăm la job zâmbind, nu?