O să îl experimentez eu anul ăsta. Pentru că în weekend, adică duminică, subsemnatul furnizor de aberaţii scrise online, împlineşte nişte ani, o să fac ceva inedit pentru mine, de ziua mea. O să fiu pe drumuri, mai exact de la Cluj spre Bucureşti. Mă rog numai de drumuri desfundate, fără de viscol sau blocaje cauzate de căderi masive de zăpadă.

Acum, întrebarea pe care şi-ar pune-o oricine ar fi : de ce pe drumuri de ziua ta? şi de ce tocmai de la cluj spre bucureşti? Răspunsul e unul simplu: de vineri până duminică o să fiu la un tăiat de porc, la o pomană a porcului tăiat şi la devastat nişte pălinci, cu prilejul ocaziei de a participa prin luare parte la WWW Party. Adicătelea o petrecere cu tradiţie deja a blogerillor clujeni. Numai că de data asta nu vor fi numai clujeni 🙂 Şi cum invitaţia a venit de la nişte oameni foarte dragi mie, nu aveam cum să refuz. Mai ales că pe Crivăţ şi pe Zicu îi ştiu de competitori de beute.

Ce-o ieşi, numai ăl de sus poate şti. Dar să sperăm că se domoleşte fratele viscol şi o să pot ajunge la Cluj vineri, întreg 🙂

#wwwparty este un eveniment sustinut de Cabana Motilor, prin magazinul de bunatati “camara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumanarilorDespre AlcoolDomeniile Samburesti si Aqua Carpatica.