Zilele astea se întâmplă la București  MASTERING THE MUSIC BUSINESS, o conferință adresată industriei muzicale de la noi, care înțeleg că pune față în față muzicieni, antreprenori și oameni implicați în fenomenul ăsta. Mi se pare tare că unul dintre speakeri e Tataee de la BUG Mafia. Pentru el aș fi mers, că e interesant băiatul, mult peste băiețașul de cartier pe care îl știm. Și pentru Cristina Bălan. Și pentru Byron.

Revenind, în timpul celor două zile de conferință – 16 și 17 februarie (intre orele 11.00-18.00) -, Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Printre invitați: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca și multi, multi altii, care vor fi prezenti în emisiune alături de invitații străini ai conferinței.

Se poate urmări aici.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.