Cei de la Beck’s lansează un nou sortiment de bere, Beck’s Gold, bere destinată celor care gândesc fresh și stau departe de clișee și stereotipuri. O bere de doar 4% alcool, fresh, destinată fresh-thinkerilor.

Cine spune că o lansare trebuie să fie doar într-un loc? Cine spune că nu poți juca bowling deasupra orașului? Sau cine spune că nu poți juca golf într-o galerie de artă?

Cine spune că nu poți merge la un show electro într-o sală de teatru?

Aparent nimeni, pentru că vineri, 3 iulie, ai ocazia să mergi la :

  • La Galeriile Artmark(Palatul Cesianu Racoviță, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, sector 1) – începând cu ora 20:00 – campionat de mini-golf chiar în galeria de artă, printre tablouri;
  • Pe Heliportul Crystal Tower(Bdul Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1) – începând cu ora 20:00 – campionat de bowling la 72 m deasupra pamântului;
  • La Teatrul Elisabeta (Bdul Regina Elisabeta, Nr. 45, sector 1) – începând cu ora 23:00 – un show electro unic în sala de teatru.

Am 10 invitații duble pentru voi, cei care îmi veți spune cele mai bune 10 idei care încep cu ”Cine spune că”. Marți seara ( 30 iunie) aleg cele mai mișto 10 comentarii.

10 invitații duble, care asigură acces la oricare din cele 3 petreceri. Sau chiar la toate 3, daca vreți să le bifați pe toate. Cine spune că nu avem ce face vineri seara în București?

poster becks gold