După cum știți ( dacă nu știți, aflați acum) cismarii s-au mutat într-un nou domiciuliu, am părăsit zona 0 pentru zona 1. După 4 zile de împachetat și cărat am reușit să ne mutăm cu toate și cu totul la noua adresă.

Ca orice om care se respectă, primul lucru pe care îl fac atunci când mă mut în casă nouă este să trag net. În prima noapte dormită în casă, trebuie să fie net. Altfel, nu ne mutăm. În fine, am rezolvat cu internetul ( băieții de la RDS s-au mișcat super rapid și curat) și am zis că am nevoie de un router decent. Am căutat la Radu pe blog o recomandare și am ajuns la un TP-link ca soluție potrivită pentru ce aveam eu nevoie.

Apoi am căutat pe net și am găsit cel mai bun preț la Altex, care au Black Friday de iarnă. Și de exemplu la ce mă interesa pe mine, router TP-link au reduceri de la 20 la 30% . Ceea ce e bine, că na, te mai uiți după una-alta.

Aruncând ochii pe site am găsit și un laptop 2 in 1 LENOVO Yoga 500 – de la 3600 la 2500 de lei (1100 reducere) care mi-a atras atenția.

Da, aparent în februarie se poate face black friday, cu reduceri interesante, chiar și de 50% la unele produse.

Băieți, aici e combinație pentru noi, că urmează dragobete, 1 și 8 martie. Scăpăm ieftinache cu o placă de păr!

altex black