Pentru că orice bărbat adevărat nu se teme de șurubelniță electrică, am zis să mă apuc să fac și eu o chestie pentru kiddo, un fel de casă de păpuși de exterior, să aibă activitate și pe balcon, nu doar în casă.

Cât de greu poate fi?

Ei bine, destul de complicat, mai ales dacă pleci câine surd la vânătoare și nu știi nici măcar ce fel de șuruburi să alegi pentru fixare.

Și mă duc eu dungă la Brico Depot pe site, îi știți, că am mai scris despre ei cât de mișto sunt ei și ce chestii tari au făcut în online cu aplicația și cu catalogul online.

Revenind, mă apuc să caut 4 lemne și 3 șuruburi și să fac treaba gata. Și aflu acolo că de fapt e complicată treaba, începând de la șuruburi, că dacă sunt nasoale te țin puțin și cade coșmelia peste tine.

Și dacă sunt de exterior sau de interior. Și dacă sunt mărimea potrivită. Ca de exemplu ( am luat Turbodrive că sunt recomandate de ei).

Hai, pune și alege care e ăla bun.

Că toate au capul întărit și nu se rupe, toate sunt finisate perfect și capul se îngroapă ușor și complet în lemn, toate sunt autofiletante. Deci toate sunt bune, dar totuși sunt diferite. Până la urmă nu am construit ce voiam, dar am reparat o măsuță de pe balcon, care avea nevoie de niște colțare de susținere. Și am băgat niște turbodrive-uri de 3.5×40 în ea de acum nici un elefant nu o mai rupe.

Cât despre casa pentru păpuși, până la urmă cred că mă duc în magazin să întreb pe cineva care se pricepe.