Şi pentru că aşa e normal, răspunsul celor de la Obiectiv:

Draga Andrei, am citit comentariul tau legat de site-ul www.obiectivbr.rosi as vrea sa stii cum stau lucrurile. Pana ieri, site-ul nostru a fost gazduit pe un server local, aflat chiar in redactia noastra. Fiindca traficul a crescut, iar serverul nostru era usor depasit, am ales o solutie de hosting. Deocamdata, dupa cum vedem, cred ca nu a fost o decizie tocmai inteleapta. Dar, nicidecum nu e vorba de neplata, avand in vedere ca hostingul, asa cum iti spuneam, ne-a apartinut pina ieri. Ci de cateva erori la care se lucreaza. Multumesc mult pentru intelegere si pentru interes. Sper ca lucrurile sa revina in cel mai scurt timp posibil.

E important sa mai mentionez ca vina nu apartine angajatilor ziarului nostru ci unei companii cu care firma care editeaza ziarul a incheiat un contract in acest sens.

Site-ul celei mai citite publicaţii din Brăila a fost suspendat pentru neplată. Un site cu un trafic destul de mare, unul dintre cele mai accesate din Brăila, dacă nu chiar cel mai accesat. Este cunoscut faptul că aici se strângeau la postat toţi susţinătorii actualei conduceri a oraşului, care prin comentarii nu făceau decât să ridice în slăvi actuala echipă sau să discrediteze contracandidaţii la primărie sau consiliu judeţean.

Acum au rămas fără obiectul muncii. Mi se pare că toată faza este smulsă din Caragiale, care stă undeva şi râde.
Cum să nu te asiguri că merge totul ok, tocmai acum, când se apropie marea bătălie? Retards at work.

LATER EDIT: au modificat eroarea :))

credit pt info: Robert