O idee ar fi să stai undeva la adăpostul aerului condiţionat şi al celor minimum doi litri de apă care trebuie băuţi zilnic, la recomandarea medicului. E destul de comod, nu trebuie să depui un efort prea mare pentru asta.

O altă idee, care mie mi-a surâs mai tare, ar fi să te duci în Herăstrău, alături de o gaşcă mare de oameni şi să o pui de o bătaie cu apă.  Long story short, ideea le-a venit celor de la Delivering Life şi Asociaţia Green Revolution, care şi-au propus să ne rupă un pic de stresul cotidian, de mailuri, telefoane, laptopuri sau tablete şi pentru 30 de minute să ne facă să ne simţim iar ca în copilărie, cănd goleam sifoane sau sticle de apă unii pe alţii.  Toată distracţia a fost pe pajiştea Roaba de Cultură, din parcul Herăstrău.

După jumătate de oră de turnat apă în cap unii altora, în timp ce mergeam cu hainele ude leoarcă spre casă, mă luase frigul de-a binelea, deşi afară erau vreo 35 de grade. Foarte tare senzaţia, o recomand cu tărie oricând.

Data viitoare, dacă nu o sa mai aflu atât de din scurt de vreo astfel de ispravă ( cc Luiza) promit să dau de veste şi să vă iau cu mine. Ce ziceţi, vă băgaţi?
Am găsit şi albumele foto de la bălăceală. Enjoy!

P.S: am găsit în piaţa crângaşi nişte pistoale numai bune pentru bataie cu apă la vreo 20 de lei bucata. arme serioase 🙂