Două dintre brandurile care mie îmi plac, Pegas și Braiconf, și-au dat mâna și au pus-o de o colaborare giuguc.

Fabrica de confecții din Brăila a lansat o colecție specială pentru Pegas. De fapt, vorbim de prima colecție de cămăși pentru bicicliști din România. Între paranteze fiind spus, nu că sunt eu patriot local, dar cămășile de la Braiconf sunt super bune, eu am destule de la ei și sunt foarte mulțumit de ele.

Cămășile create sunt un mix între utilitate și stil fiindcă au un design avangardist, țesătura denim, croi modern, aspecte funcționale și sunt la fel de confortabile ca orice alte cămăși non-cycling. Pentru funcționalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate în stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajută să transporți comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

În fabrica din Brăila a fost creată o serie limitată de 300 de cămăși, urmând ca de anul viitor să transforme colecția capsulă într-una de serie, așteptările fiind să vândă un număr de peste 10,000 de cămăși. Prețurile pentru cămășile colecției sunt de 297 RON și 327 RON și le puteți găsi în magazinele Pegas și în magazinele Braiconf din București și din orașele Constanța, Brașov, Timișoara, Cluj, Brăila și Galați.

Și da, mi-aș lua un Pegas d-ăsta