Acum că v-a băgat melodia în cap, să ne apucăm de treburi serioase. Imediat ce ai citit titlul și te-ai apucat să cânți, ai știut că vorbim despre berea de Crăciun de la Tuborg. De fapt, despre singura bere de Crăciun de pe piață.  Ei bine, știrea este că Tuborg Christmas Brew aniversează anul acestea 20 de ani de prezență locală. Feel old yet?

Pentru cei mai tineri, Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roșiatică ce se remarcă prin gustul special, produsă prin melanjul a trei tipuri de malț, cu aromă distinctă și conținut de alcool de 5,6%.

Rețeta aparține maestrului berar Per Krieger Larssen și este respectată cu strictețe de mai mult de 4 decenii. Deși începută în Danemarca, tradiția ediției limitate Tuborg Chrismas Brew a fost adoptată în lanț de mai multe țări din Europa, precum România sau Germania.

Noi fiind fani înrăiți ai acestei beri, în fiecare an, din noiembrie cam asta bem când vorbim de bere, am fost provocați de către prietenii de la Tuborg să o folosim și la ceva mai aplicat, berea, adică la gătit. Și ne-a provocat pe amândoi să facem câte o rețetă care să conțină bere. Ce a ieșit, vedeți în clipul de mai jos. 

Acum, după ce v-am făcut și foame, lăsați un comentariu în care să spuneți care dintre rețete v-a făcut cu ochiul mai tare. În 3 zile tragem la sorți un mare câștigător al unui mare bax de Christmas Brew, așa, cadou de Crăciun de la #cismari. 

Încă ceva despre Tuborg Christmas Brew:  poate fi găsit în cadrul magazinelor începând cu 6 noiembrie, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Produsul este disponibil în variantele de ambalaj din sticlă de 0,33l și 0,75l, dar și la cutia de 0,5l, prevăzută cu folia specială din aluminiu. 

Tuborg Christmas Brew are un această perioadă o vizibilitate specială la raft, iar consumatorii au posibilitatea să achiziționeze și pachetele speciale de sărbători Tuborg Christmas Brew formate din 3 doze + 1 cadou sau 5 sticle 0,33l  + 1 cadou , pentru a împărți bucuria cu familia și prietenii.

Berea se potrivește cu rețete tradiționale de Crăciun și se recomandă servirea ei la temperaturi aflate între 7 și 10 °C.