Eu m-am cam saturat de tot felul de printi, printese, principi si principese ale Romaniei care tot apar o data la 5 ani si incep ei sa poarte de grija romanilor. M-am saturat de tot felul de implicari sociale ale lor, facute doar ca sa isi imbunatateasca imaginea in afara.

Pe langa ala de a candidat la presedintie, pe langa aia doi care nu stiu ce bani aveau de impartit cu unu din Anglia si au facut un plod pe meleagurile mioritice desi ei habar n-au sa lege doua cuvinte, aseara la Antena 3 a mai aparut o vaca de vita nobila. Pe numele ei Alteța sa Maja von Hohenzollern , cica nepoata lui Ferdinand I. De unde tot apar, sa mor daca imi dau seama.

Mos Califar a scris azi despre ea, spunand ca a aparut si pe la OTV.

Si s-a gandit ea, vorbind in engleza, ca este strigator la cer ce se intampla in Romania. Se omoara cainii maidanezi pe strazi, este un adevarat holocaust al javrelor la noi. Vai de sufletul bietelor animale daca au ghinionul sa intalneasca vreo bestie bipeda in calea lor.

Dar ca sectiile de urgenta sunt pline de oameni si copii mutilati si sfasiati de javre nu a pomenit nimic. Cainii sunt painea lui Dumnezeu si oamenii sunt draci impielitati.

Nici eu nu sunt de acord cu practicile barbare impotriva animalelor, dar trebuie facut ceva cu ei pana nu or sa ajunga pericol national.

Si a mai zis cucoana ca suntem saraci si limitati si ca vai de curu nostru de idioti.

Daca suntem asa cum zice tanti asta, o invit elegant sa se duca in ma-sa , acolo in Germania unde e cald si bine si lume educata.

Nu o invita nimeni sa vina sa incerce sa ne salveze de la pieire. Nu reusim noi de 20 de ani, dar intr-o luna doua cat o sa stea ea pe aici.