Orange derulează un proiect care se numește Smart Design Challenge și lansează o provocare mișto celor care au niște super idei de design de produs. Concursul se va derula în 2 etape, un call-for-ideas și apoi expunerea în smartshop-uri a produselor selectate, ocazie cu care clienții vor putea să voteze pentru premiul de popularitate, iar juriul va decide cine câștiga marele premiu.

Doritorii vor trebui să proiecteze un obiect sau o instalație de design, atât decorativa cât și funcționala, care se inspiră din produsele și serviciile Orange din categoriile: Orange Home (servicii de internet, televiziune, telefonie fixă, smart home) sau Telefoane, accesorii, gadgeturi si wearable.

Există și niște limitări, proiectele inscrise trebuie să poată fi produse în termen de 4 săptămâni de la desemnarea finalistilor, pentru a fi expus în spațiile special amenajate din Orange smart shop si sa se incadreze în dimensiunile minime de 5x5x5cm și maxime de 90x90x180cm si sa poata fi expus într-un paralelipiped de  L100 x W100 x H200cm. 9 iulie este data limita de trimitere a schitelor pentru proiect.

Dar găsiți informațiile complete și corecte în regulamentul oficial care poate fi accesat aici!

O acțiune mișto #TechABreak @OrangeSmartShop

Spor!