LATER EDIT: In urma unor lungi deszbateri, juriul a ales. Sloganul castigator este „Magie la farfurie”, slogan patronat de Rafy. Felicitari!
Asa cum am spus si in articol, unul dintre comentatori va merge cu mine la deschiderea restaurantului. Pentru ca mie mi-au placut mult sloganurile lui, l-am ales pe Mariciu sa ma insoteasca in prima seara de festin pescaresc. Felicitari castigatorului, iar voua tuturor celor care ati participat la concurs, va multumesc frumos 🙂

Am auzit de-a lungul vremii de multe titulaturi pentru clientii unui bar sau, de ce nu, restaurant: „client fidel, omul casei” si cate or mai fi ele. Dar de „Nasul restaurantului” nu am auzit nicaieri pana acum. Dar uite ca minunea s-a intamplat si restaurantul Casa Tulceana isi cauta un Nas.  Brailean fiind, mare iubitor de bucate gatite din peste si  icre, de orice fel, mai ales de Dunare, nu am putut sta deoparte si am zis sa dau o mana de ajutor, sa intre si ei in obsteasca oranduire si sa le mearga treaba bine, sub obladuirea Nasului.

Numai ca cei de la Casa Tulceana nu vor orice Nas, ci unul pe masura locului. Adica plin de inspiratie si care sa fie demn de o astfel de titulatura. In acest sens, ca sa ajungi Nasul Casei Tulcene trebuie sa le dai, cadou de botez, un slogan pe care restaurantul sa il duca cu mandrie mai departe si care sa-l reprezinte intru eternitate. Asa ca pana pe 21 octombrie va puteti bate in slogane, care mai de care, lasand un comentariu la acest articol.  Apoi juriul, din care voi face si eu parte, va analiza, va socoti, va cantari si va decide cine va fi ales Nasul cel mare.  Asta cam pe 26 octombrie se va intampla urmand ca pe 1 noiembrie sa se deschida portile Casei Tulcene pentru publicul gurmand.

Slogan, slogan, dar ce ne iese? Finul va veni cu plocon gras la fin, asa cum cere traditia, si ofera Nasului 1 masă de 4 persoane pe lună (în valoare de 400 lei) pentru 1 an. Si ca bonus, fotografia Nasului va fi frumos expusa la intrarea in restaurant. Sa tot nasesti in conditiile astea, zic eu.

Pe langa Nas, care sigur va fi ales de aici, voi mai lua cu mine inca un cititor la deschiderea oficiala de pe 1 noiembrie.  Eu zic sa va grabiti cu sloganurile pentru ca in cautarea Nasului  au mai plecat si Andreea, Andra, Alina si Doru. E bataie mare.  De asemenea, concursul poate fi urmarit si pe facebook.