Am păţit cu toţii să întâlnim persoane care se mişcă cu viteza luminii stinse la bancomat. Conform lui Murphy, persoana din faţa se va mişca cu atât mai încet cu cât tu te grăbeşti mai tare. Ba verifică de două ori soldul, ba face câte trei patru retrageri în aceeaşi sesiune, ba se mai scarpină la ceafă şi tot felul. Astfel ajungi să stai şi să aştepti câteva minute bune până ajungi şi tu în faţa bancomatului.  Nu am nimic cu oamenii trecuţi de o anumită vârstă şi au oarece probleme în a înţelege cum funcţionează drăcia aia. Am o problemă cu ăia leneşi.

Astfel, mă gândesc că ar fi foarte util să se introducă o reţea de ATM-uri rapide. În care să ai la dispoziţie maxim 2 minute pentru o tranzacţie. A expirat timpul, ţi se dă cardul şi abia după 15 minute mai ai voie să te apropii de el. Dar e cam imposibil, asta s-ar întâmpla într-o lume utopică şi ideală.

Ah, şi mai am o problemă cu ăia care scot chitanţă după fiecare operaţiune şi ori o lasă acolo, pe tastatură, ori nici nu o iau din fantă, ori o aruncă pe jos. De ce o mai ceri? Nu ştii că te costă?