Mișto. Inițial am vrut să nu postez nimic despre, dar pentru că m-au întrebat destui oameni de sâmbătă până astăzi, urc 3 poze și 2 clipuri, scurte, cât să nu dau din casă.

S-a întâmplat joi seara, la OlympiaHalle din Munchen, care e o super sală de concerte, de vreo 15000 de locuri, cred că fără cele de jos, de lângă scenă, făcută cu cap, special pentru concerte mari sau alte activități artistice. Și e făcută în 72.

Accesul s-a făcut super ușor, fără îmbulzează sau circ.

Anunțați pentru ora 20:00, au început la puțin peste 20:30, pentru că au avut și niște băieți în deschidere. Băieți care mie mi-au plăcut, o combinație mai slabă între kasabian și franz ferdinand, dar cu potențial. Marianei nu i-au plăcut deloc. Eh, după gusturi.

Concertul a ținut 2 ore, băieții foarte mișto, știu să facă show, știu să ridice publicul și, ce mi-a plăcut foarte tare la ei, știu să fie populari fără să fie maneliști cu replici d-alea nasoale gen ”we love you! you’re awesome” și alte nasolii ipocrite. Au avut scenă rotativă și au cântat cu fața la tot publicul, și cam aia a fost.

Au intrat, au cântat, au fost aplaudați, au plecat.

Ce a fost cu adevărat uimitor a fost spectacolul de lângă muzică. Toată organizarea, cu drone care zburau prin sală, cu holograme, cu lumini și efecte super mișto ne-au făcut să ne simțim ca la un spectacol complet, nu la un concert și atât.

65 de euro bine investiți. Ne-a plăcut, mai vrem.

O să mergem și în București când or veni în vară, deși cred că le va fi cam complicat să facă același show în aer liber.