Săptămâna trecută cei de la HP au prezentat cele mai noi modele de ultrabook-uri din portofoliu,  Spectre si Envy. Din câte mi-am putut da eu seama cele două modele se adresează atât utilizatorilor individuali dar şi celor de bussiness şi fac un mix reuşit între design mişto şi tehnologii de ultimă generaţie.

Pentru detalii şi specificaţii tehnice amănunţite, intraţi pe site-ul HP. Ei sunt cei mai avizaţi să îşi prezinte şi să îşi laude produsele.

Pe lângă design, mie mi s-a părut destul de interesantă implementarea sistemului Beats Audio™ , păstorit de DR DRE, care asigură un sunet impecabil. Ştiu, multă lume o să spună că e un feature de care nu ai neapărată nevoie şi ţine mai mult de moft, dar aşa se spunea şi de camera foto la telefoane pe vremuri. Ca e useless şi dacă vrei să faci poze îţi iei aparat, şi acum este unul din elementele care fac diferenţa la nivel de vânzări.

La prima vedere, arată bine şi din câte am auzit pe la prieteni care folosesc HP, nu prea apar probleme cu produsele lor.

Dacă îmi pică cumva vreunul în mână să mă joc un pic pe el, o sa revin cu update.

Poze de la lansare se gasesc pe pagina de fb hpromania