Pentru că urmează o iminentă schimbare de domiciliu, am început a face liste cu cele necesare noului habitat. Printre ele și aspirator.

Ok, luăm un aspirator, dă-l dracu, că e ieftin”. Zic eu, ca un adevărat mascul alfa al casei, fiind ferm convins că dacă știu a umbla pe site-urile cu aspiratoare mă și pricep la ele.

Doar că, mi-a fost sesizat subtil că sufăr de o oarecare alergie la praful de casă și trebuie să nu mă mai grăbesc ca fata mare la măritat atunci când aleg un produs, ci să acord atenție detaliilor. Și nu întotdeauna prețul e cel mai bun diferențiator, nici clasa energetică din care face parte produsul.

În cazul meu și a celorlalți alergici la praful de casă, principala caracteristică a produsului la care trebuie să fim atenți este emisia de praf a aspiratorului: un aspirator clasa A energetică dar clasa F la emisii de praf este cam inutil. Valabil și pentru puterea de curățare a covoarelor, că și acolo se depune praf suficient.

Toate detaliile le găsiți în categoria de caracteristici generale. Trebuie doar să dai un scroll down și să nu te arunci la cel mai mic preț. Vorbim aici doar de site-ul eMAG, că pe altele nu am intrat.

specificatii

Pănă la urmă am găsit un aspirator ok de la electrolux, case closed.

 

dust via shutterstock