Deputaţii noştri se pare că se plictisesc maxim în plen şi se apucă de inventat idei, care mai de care mai imbecile. După ce un deputat PSD s-a gândit că preoţii nu ar trebui să mai plătească impozite, vine un coleg tot de la PSD!? care consideră că cetăţenii ar trebui să aibă în creştere maxim 2 câini şi 2 pisici. Doar dacă stai la curte ai voie la 5, dar numărul animalelor dintr-o specie să nu depăşească 3.

Pentru cei care stau la bloc, să spunem că ar fi un raţionament cât de cât ok, mai ales cu câinii, pentru că nu e prea plăcut să se apuce să-ţi latre javrele noaptea şi să trezească tot blocul.
Dar la curte, dacă spaţiul şi bugetul îmi permite, pot avea şi 10 câini, atât timp cât sunt în stare să am grijă de ei. Nu trebuie să vină un deputat să îmi organizeze gospodăria.

Dar ce facem cu maidanezii? Cu haitele de javre care umblă libere pe străzi nestingherite? Haitele de turbăciuni înfometate care atacă oameni, muşcă batrâni sau copii şi transformă cartierele în adevărate teatre de operaţiuni după lăsarea întunericului? Nu nene, adună-i pe aia întâi, fă-mă să mă simt în siguranţă pe stradă şi apoi după vino şi dictează ce am voie şi ce nu să cresc în ograda mea.

În curând mă aştept să vină vreun deputat evlavios care să scoată în afara legii orice poziţie în afara de cea a misionarului, că na, suntem o ţară de perverşi