Se duce românul la Dubai: băi nenică, e sf la ăștia aici.

Chinezii fac un spital în 6 zile ( fake news ordinar): incredibil, băi, ce înseamnă hărnicia, determinarea, organizarea, băi, incredibil

Toată zona golfului e mișto, peisaje, cămile, nebunie, chestii scumpe doar că dacă faci ceva greșit, bagi bulău pe viață, asta dacă ai noroc să scapi cu viață. Chestii minore, gen să vrei să bei o bere și nu ai unde.

Da, sunt tari toate astea de mai sus, doar că libertățile cetățenilor și drepturile omului sunt puse cam la coada clasamentului priorităților. Chinezii au un comunism groaznic, inclusiv digital, ai un scoring pe persoană fizică, și în baza ăluia te bucuri sau nu de niște privilegii. Știu, și la noi era bine, că era disciplină pe vremea lu Nea Nicu.

Prefer să mă plâng de lipsa autostrăzilor, să ies la proteste la Victoriei iarna, să iau amendă că am băut o bere pe stradă, să scriu liber pe blog, pe facebook, pe twitter, fără să am cenzura statului. Prefer să mă cert cu feministe nebune pentru drepturi și libertăți decât să văd femeile tratate la fel precum cămilele, chiar mai jos decât mamiferele astea.

Și prefer ca și fiică-mea să trăiască tot în libertatea în care s-a născut, nu altfel.

Cine se uită cu jind la ăștia menționați mai sus, e invitat să se ducă să ceară azil acolo, să spună că fuge din calea democrației.