Unul dintre cele mai cool anunțate telefoane produse de la Motorola e disponibil la precomandă începând de azi.

La doar 2400 de lei versiunea de 128GB sau la 3300 versiunea de 256GB mi se pare cel mai bun raport preț calitate de la noi, dacă nu vrei să dai trei rinichi și 8 plămâni pe un telefon.

Las mai jos niște informații din comunicatul oficial:

motorola edge 20, unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri 5G de pe piață, este disponibil la precomandă în România, începând de astăzi, la prețul recomandat de 2.399 lei. Pentru comenzile plasate în perioada 19-29 august, clienții vor beneficia de pachetul cadou, care include o brațară de fitness Fitbit Luxe Black. Oferta este valabilă în cadrul magazinelor partenere: Altex, Media Galaxy, eMAG,Flanco, dar și pe magazinul online www.motorola.com/ro/

motorola edge 20 s-a diferențiat printr-un design modern și minimalist, cu o dimensiune de doar 6,99 mm, fiind cel mai subțire model din portofoliul Motorola, dar și unul dintre cele mai subțiri telefoane 5G de pe piață. Dispozitivul beneficiază de o cameră principală de 108MP, cu un obiectiv ultra-wide și lentile macro, plus un teleobiectiv 30X Super Zoom, care ajută utilizatorii să surprindă imagini complete și complexe. Conținutul creat poate fi vizualizat pe ecranul mare de 6,7 inch”, iar experiența de vizionare este îmbunătățită datorită ratei de refresh de 144Hz. 

motorola edge 20 este echipat cu un procesor Qualcomm® puternic și eficient, cu o grafică și o procesare cu până la 55% mai rapide față de prima generație motorola edge. Procesorul ultra-rapid Qualcomm® Snapdragon ™ 778G dispune și de tehnologia Wi-Fi 6, special concepută pentru telefoanele 5G, pentru viteze uimitoare pe partea de download și upload.