Pentru că vechea imprimantă și-a dat obștescul sfârșit după un an intens, de printat declarații și desene și foi de lucru pentru copil, am zis să căutăm ceva mai bun, mai nou, mai șmecher.

Așa că am cerut recomandări și am ajuns la Epson.

Și a început distracția, pentru că scoate niște poze superbe. Foarte mișto.

Startul l-a dat Mariana, ea făcându-și primul moodboard, cu chestii de design, artă sau ce mai folosește ea zi de zi la atelierul unde începe să facă niște chestii foarte cool.

Apoi am început eu, să-mi fac biroul mult mai frumos și mai primitor, cu chestii care îmi plac și care mă binedispun când le văd.

Așa că mi-am făcut. Cu copil, cu nevastă, cu câini, cu zippo, cu chestii care îmi plac. Și mai am de pus.

Plus multe foi, zeci, sute, mii de foi pentru copil. Elsa, Rapunzel, unicorni, dinozauri sau alte și alte fișe de lucru ( adică niște chestii de colorat).

La precedenta imprimantă trebuia să încarc sau să schimb cartușele la vreo 2 luni. Și nu erau deloc ieftine.

Din motivul ăsta mi-a plăcut din start modelul ăsta de imprimantă, pentru că vine cu tankurile alea unde torni singur cerneală, atunci când rămâi fără și că vine cu cerneală pentru vreo 3 ani. Cel puțin așa zice producătorul, că la o folosire decentă de casă, te ține cam 3 ani.

Și mai este o chestie care mi-a plăcut tare: conectarea. E doar o aplicație de instalat, iPrint și ai scăpat. Conectezi imprimanta la wifi-ul din casă și îi dai play.

Mergi în aplicație, selectezi pozele sau documentele din telefon, pe care vrei să le printezi și gata.

Altă viață, serios.