Înțeleg ce e cu ele, dar nu înțeleg de ce se fac cozi și se înghesuie lumea să le folosească. Nu văd nicăieri utilitatea de a merge și a-ți spăla singur mașina, să te uzi, să te chinui, să o ștergi.

Maximul de efort pe care îl pot depune eu, ca leneș genuine ce sunt, e să mă duc la tunel la Mol sau la OMV și să o spăl acolo, dar fără să ies din mașină eu. Și e și amuzant pentru copil.

Altfel, încă există spălătorii clasice, te duci, lași mașina și e cineva care o face boboc, scapi mult mai confortabil. Și te costă cu 10 lei mai mult, sau ceva de genul. Am în proximitate o spălătorie unde cu 30 de lei iese mașina curată bec, miroase frumos, am și unde sta la un suc sau o cafea și sunt mulțumit că există măcar 3 băieți care puteau fi infractori la colț dar care se țin ocupați cu ceva.

Există o spălătorie lângă complexul în care stau, deschisă acum 2 ani, care e plină ochi 24/7. Majoritatea cu muzică blană ( manele, cel mai frecvent) și care șterg cu atenție fiecare centimetru pătrat de tablă.

Dincolo de etalat mașină, manele, mușchi, mai este vreun beneficiu ascuns al mersului la spălătoriile astea?