Aparent doamna primar a pornit toată muniția de război zilele astea și dă în toată lumea, în donatori, în cei care s-au mobilizat să construiască un spital, face scandal peste scandal ( bravo EuropaFM pt renunțarea la publicitate de la primărie) și ține prima pagină cum poate și știe mai bine.

Eu am mai spus că dânsa este foarte iscusită în ale comunicării cu electoratul care o interesează și nu dă doi bani pe restul, pentru că nu îi suntem de nici un folos. Doar ne agităm ca sifonul și ea își vede de ale ei.

Acum tot tamtam-ul ăsta nu are legătură cu nici un spital, nici cu donații, nici măcar cu Vlad Voiculescu, să nu fim naivi. Are legătură, aș putea spune 100% cu PSD și cu candidatura Vioricăi Dăncilă la președinție. Pentru că dacă VVD nu prinde măcar turul 2, va fi devorată de partid și prima care țintește poziția aia este chiar doamna Firea. De aceea face Firea tot ce poate ca să atragă emoție negativă în jurul ei și al PSD.

Ziceați că Dragnea a fost nasol? Băi da, a fost. Dar Firea va fi urgie în fruntea unui partid ca PSD. Asta e și rea și avidă de putere, toată puterea la ea, să taie în carne vie. Răutate în stare pură.

Așa că, let me tell you the news, ca să scăpăm de Firea ar fi bine să avem Dăncilă în turul 2. Eventual fără Iohannis, să fiu și eu fericit.