Asta e ultima chestie pe care o zic despre Covid și oameni, de acum mă voi preocupa doar să mă protejez pe mine și familia mea. In rest, suntem fiecare pe cont propriu.

Virusul e real, e un silent killer și începe să se apropie. Îl simți, îl vezi prin apropiere, lovește în oameni pe care îi cunoști și pe neașteptate. M-am testat și eu, am ieșit negativ, dar e un test oribil. Și în cele 24 de ore până am primit răspunsul, m-am întrebat de câteva ori: what if? Deși am respectat toate normele de protecție.

E prezent în companii, în oameni pe care îi știm a fi responsabili. Marile companii deocamdată nu zic nimic, dar sunt cazuri peste tot.

Nu vom scăpa, nimeni nu va scăpa de el, oricât ne-am proteja. Eu cred că va lovi în fiecare cetățean și va fi o cursă contra cronometru până vine un tratament sau un vaccin care să funcționeze.

Dar nu vom scăpa. E din ce în ce mai aproape de noi. Și oamenii sunt tâmpiți, în majoritatea lor, începând cu guvernarea și politicienii. Că ei s-au afișat primii fără măști și cu mari dureri unde nu bate soarele, nu cetățenii.

Suntem, iar, pe cont propriu