Vine un moment în viața fiecărui om când trebuie să înceapă să recunoască și să-și asume niște chestii. Ei bine, eu am ajuns la vremea în care trebuie să recunosc că nu mai merge cu chestiile autodidacte în materie de condiție fizică și trebuie să apelez la specialiști.

Sâmbătă am jucat un meci de 3×3 demonstrativ împotriva băieților de la TimesNewRoman, în cadrul RaiffeisenBucharestChallenger. Au bătut la noi ca la fasole, un rușinos 15-2, dar avem scuza că noi nu ne știam între noi deloc. Nici ei, dar asta e altă poveste.

Ca o scurtă recapitulare, în weekend a avut loc RaiffeisenBank Bucharest Challenger, la Park Lake, adică o super competiție de bascket 3×3. Sau streetball, cum se mai spune popular.

Au câștigat băieții din Riga, iar Bucureștiul a avut o echipă în finala feminină, pe care n-a reușit să o câștige, dar totuși, a ajuns în finală.

Revenind, după 5 minute de joc mă sufocam, după 10 îmi doream să se termine odată meciul. Not funny at all, mai ales că merg cât de cât constant la tenis și credeam că stau bine cu pregătirea fizică. Ei bine, nu prea.

Așa că începând de săptămâna asta mă apuc de sport, serios. Poate încep cu alergat, poate cu bicicletă, o să cer niște sfaturi de la profesioniști, că la anul am o revanșă de luat.