Am declarat în repetate rânduri că sunt fan-ul său și rămân ferm convins că a fost cel mai bun prim ministru pe care l-am avut noi din 90 încoace. O fi avut și bube, dar la performanță, transparență și competență nu știu să îl fi depășit careva.

M-am ofticat pentru că anul trecut a tot scăldat-o, ba că intră, ba că vine, dar stai că nu, că la USR pute și la PNL vine doar premier, dacă o fi să fie majoritate și d-astea.
Apoi a ales să meargă pe calea ONG cu platforma proprie. Nimic mai ok, băi, omul încearcă să facă lucruri așa cum știe și cum crede că poate mai bine.

Eh, azi, exact în săptămâna în care USR a făcut ( în sfârșit) opoziție și a reușit să mute un pic atenția spre ei, încurcând cu brio parlamentul penal al PSD să adopte legile justiției pe repede-înainte, acum iese Cioloș și spune că la următoarele alegeri va veni cu o ofertă politică proprie.

Acum, la politică nu sunt eu artist dar oleacă de strategie știu și asta îmi cam miroase a red hering strategy.

S-au mai văzut cazuri cu un al treilea candidat aruncat într-o luptă doar ca să rupă voturi din altă parte.

Oprescu la președinție, Diaconescu pe la primăria capitalei, toți aruncați la derută ca să rupă voturi și să spargă zona de centru- dreapta, PSD având un bazin electoral cam omogen și compact.

Aș vrea să fiu eu paranoic și Dacian Cioloș să nu fie aruncat la bătaie doar ca să dividă și mai tare zona de electorat care fie nu votează, fie este acum în stradă la proteste.