Deja mă obosește, credeam că știu cu cine votez, dar văd că țara arde și noi o ardem pe fericire, deja devine obositor, România este departe de țara lucrului bine făcut, mult prea departe și paradoxal, cel mai bun slogan de campanie mi se pare cel al PSD, prin doamna Viorica, cu Alături de fiecare român. Pe empatie, pe d-astea de merg la electoratul lor.

Pentru o Românie Normală nu cred că mă trage inima să votez, mai ales că domnul Klaus pare să preia din discursul lui Dragnea cel cumplit, și se apucă să declare că e imoral ca o corporație să externalizeze profitul. Ceea ce cumva e drept, dar nu mai departe de anul trecut o zicea Dragnea și era pus la zid.

Păi noi, ăștia de am strigat în piață cu lunile, ce zicem? Mutăm protestul la Cotroceni? Ne resemnăm că 3 guverne PSD și 80 de miniștri au fost de fapt o chestie bara-bara Dragnea – Klaus pentru mandatul 2? Nu ne deranjăm unul pe altul și ne merge bine la amândoi?

Înțeleg, miza e mare pentru încă 5 ani în care să nu faci decât să urmărești cu atenție și îngrijorare, dar trebuie să pui ceva mai mult pe masă decât să vii să reciclezi ce zicea ăla care ne-a scos în stradă 2 ani la rând.