Dacă tot am făcut oarecum naveta Bucureşti-Brăila şi retur în ultima perioadă, am mai descoperit locuri noi prin oraş, de mâncat, băut sau pur şi simplu de lenevit.

Aşadar, în ordinea numerelor de pe tricou, pentru dimineaţă la cafea recomand Art Caffe ( loc de tradiţie pentru mine) şi Lyra Cafenea, unde au o cafea demenţială.

Pentru mâncare, prânz sau cină, mi-a plăcut foarte tare la Crama Terente. Plus că au o curte foarte mişto, unde să te fofilezi un pic din calea soarelui.

Că tot e vară şi cald afară, mergeţi la Pizzeria „La Ponton„. Dacă aveţi noroc să treacă şi vreo două trei vapoare pe Dunăre cât să legene un pic pontonul, e numai bine de lenevit. Nu mai zic de romantism, cu Dunare şi lună, reflexia satelitului în apă şi alte nebunii.

În caz că nu vă place pe apă, pe faleză aveţi Terasa Kuky, unde se văd meciurile de la euro şi când nu sunt meciuri e muzică bună. Plus că puteţi comanda pizza de la ei. Recomand pizza de pui, cu miez de floarea soarelui pe blat şi sosul lor, nu ketchup.

Cam astea sunt locurile unde am mers, unde mi-a plăcut şi unde o să trag şi pe viitor când ajung pe malul Dunării. Dacă ajungeţi pe acolo şi vreţi să mergeţi şi prin alte locuri decât astea de mai sus, daţi un semn, poate găsim şi altceva.