winnersi orange

Pentru cei ce nu știu deja, pe 10 iunie începe Campionatul European de Fotbal.

Tot pentru cei ce nu știu, România participă la acest campionat și nu doar atât, joacă chiar meciul de deschidere, cu țara gazdă, Franța.

E un moment super important, probabil cel mai important din 94 încoace, pentru că na, jucăm deschiderea campionatului. Unii zic că avem șanse mari să trecem de grupe, alții zic că nu fac nici măcar 3 puncte, eu zic că avem șansa de a produce marea supriză și să batem Franța chiar în primul meci. Poate sunt doar visător, dar e bine să visezi.

Vom vedea pe 10 ce va fi. Până atunci, Orange are o campanie de susținere a naționalei și ne îndeamă pe toți să ne filmăm sau înregistrăm cum încurajăm naționala, să le urcăm undeva pe net ( youtube, vimeo) și ei se vor asigura că încurajările noastre ajung la tricolori. #OrangeSponsorsYou e numele campaniei.

Trei dintre cei ce îmi vor trimite mie linkurile vor câștiga niște super kituri, cu tricou, cu mingi oficiale EURO și alte chestii mișto.

Pe 10 hai cu toții să încurajăm naționala. De acasă sau de pe stadion, de la fața locului ca tovarășii Șuțu și Chinezu care vor relata live de la meci!

Haaaaaaaai România! Hai băieții!!! Cu cât mai multe încurajări cu atât mai bine pentru ROMÂNIA!

 

UEFA