Zilele trecute am fost provocat de berea SKOL să desfac două beri fără desfăcător, cu ce am la îndemână, pentru ca nu cumva să riscăm să se încălzească. Pentru că o bere adevarata este o bere pe care o  desfaci cum vrei tu, o bei cum vrei tu. În final, berea o bei pentru tine.

 

Eu am avut mare noroc cu Vasile, care mi-a dat bricheta pentru a desface berile, pentru că altfel riscam să o comitem rău de tot. De accea sunt buni prietenii, mai ales cei pe care știi că te poți baza, la bine, dar mai ales în momente de cumpănă.

 

Acum, să încheiem într-o notă serioasă, noi am făcut un remake de pe spotul campaniei, care poate fi văzut aici.

Și pentru că aminteam la început de calitate, câteva cuvinte despre ce înseamnă calitate în viziunea SKOL:

Calitatea berii SKOL este dată de rețeta autentică ce include malț, hamei, apă și drojdie, oferind o puternică savoare de bere, aromă autentică și o spumă consistentă. Pentru SKOL, s-a renunțat total la folosirea oricăror alte ingrediente care nu fac parte din rețeta tradițională de fabricare a berii. In plus, berea SKOL cu 100% malț este filtrată la temperaturi controlate sub zero grade, proces care atribuie produsului puritate și prospetime.

Cu alte cuvinte, nu te doare capul după ea. Pot confirma, mai ales că la filmare am tras suficiente duble încât să iasă totul cum trebuie.

Așa că, ori bem bere, ori bem bere!

Scenariu: cismaru

Regie si filmare: eftimie

Recuzita: vasile