Eu urăsc din tot sufletul şi cu toate moleculele stomatologii. Cu două excepţii, Anca şi Andreea, care au reuşit să îmi mai pondereze ura, în rest am întâlnit numai jigodii. Pe la 15 ani un deştept mi-a scos o măsea la care aveam infecţie aproape pe viu pentru că nu şi-a dat seama că e infecţie şi trebuia să plece acasă, deci dă-o dracului de anestezie că şi-o face ea efectul cândva. Era să leşin de durere şi două zile am băut doar apă pentru că nu puteam să deschid gura deloc.

Apoi am dat de o javră de femeie care a lucrat atât de bine şi pe atât de mulţi bani, încât tot ce a făcut ea a zburat în mai puţin de 6 luni. Nici o plombă la locul ei, nimic.

Bunică-mea s-a dus să îşi facă o lucrare. Şi s-a dus la pomul lăudat. După ce la început i-a spus medicul că o costă 1000 de lei tot, omul s-a apucat de extracţii şi a ajuns acum la 2000 de lei. În 3 zile doar.

De-asta nu îi pot suferi, mai ales pe ăştia de au cabinetul lor. Nu au o listă de tarife, nu dau bon fiscal, nu garantează lucrările, îi doare în paişpe de tine şi pe lângă asta îţi mai pot şi strica ce e bun, doar ca să scoată un ban în plus.

Dacă te duci să îi baţi obrazul îţi zâmbeşte sfidător şi te întreabă când să îţi facă programare. Cred că după preoţi, ăştia sunt cei mai jegoşi locuitori ai patriei.