Mă gândeam azi la Naționala de Fotbal, la situația în care e, atât în clasament cât și moral, că probabil după meciul cu Finlanda nu le-a fost cel mai ok, să te huiduie 50 de mii de oameni. Paradoxul fiind, că, 1-1 este totuși un rezultat pozitiv, ei întorcând rezulatul de la 0-1 cu riscul descoperirii și încasării altuia. În fine, nu stau acum să fac analiza meciului.

Mă gândeam că e totuși foarte nasol, când ai totuși rezultate pozitive: nu ai luat nici o bătaie în toată campania, ești peste Ungaria în clasament și meciul cu Finlanda a fost cel mai bun jucat, să fii înjurat și hulit de toată lumea. Doar pentru că Iordănescu este total rupt de orice realitate și habar nu mai are de fenomenul fotbal. Oricât de arogant și detașat ai fi, bine cred că nu îți pică.

Probabil acum ar merge niște vorbe de îmbărbătare. Pe care cumva le merită, că tot ei s-au dus acolo în clasament, nu i-a pus nimeni. Tot pe teren au câștigat punctele alea. Tot pe teren s-au bucurat. Tot pe jucătorii ăștia i-am felicitat și le-am strigat numele când i-am încălțat pe greci.

Mai e un meci. Tragem linie la final, dă-o naibii de treabă. Cred că putem lăsa ocările și gândurile negative pentru luni. Vedem atunci cine merită tras la răspundere. Până atunci mai e un meci. Cu Feroe. Hai să-i batem și să ne vedem la EURO.

Hai România! Hai băieții!

Eu o să vă încurajez mâine! Contați pe sprijinul meu.

Pentru că așa e normal!