Aseară am fost invitat la restaurantul Sofa pentru a sărbători…vedea primul episod al  celui mai nou show al trustului, în compania chef-ilor din juriu dar şi a participanţilor, pe lângă vedetele posturilor.

Acum, despre emisiune, pe scurt: mi se pare foarte ok că e dinamic, că exigenţele sunt mari, dar nu se exagerează ca la alte show-uri culinare de pe la noi iar criticile la adresa concurenţilor sunt argumentate şi constructive, nu doar simple persiflări. Ar mai fi de spus că Hadad este chef atestat de Michelin, ceea ce nu e deloc puţin lucru, omul cam având habar cu ce se mănâncă bucătăreala.

Unul din factorii mişto ai show-ului, ca şi în cazul X Factor, e că juraţii sunt la prima vedere complet  diferiţi unul de celălalt, provenind din culturi şi medii variate, dar puşi alături condimentează foarte bine emisiunea.

Urmează să vedem continuarea, dacă va fi la fel sau chiar mai bună decât prima ediţie.  Eu deja am un favorit, pe Giovanni. Rezumatul complet al primului episod îl puteţi citi aici.

Şi un pic din ce va fi în episodul 2 :