Pentru că aşa este normal, pentru că o merită din plin şi pentru că au avut grijă ca noi să ne simţim cât mai bine la Sibiu, cu ocazia Festivalului Internaţional de Teatru, mă simt dator să le spun mulţumesc partenerilor festivalului.

Şi încep cu Danone, care a avut grijă ca frigiderele să fie mereu pline pentru staff şi voluntari. Apropo, FITS are 300 de voluntari. Adică oameni care s-au implicat de plăcere şi drag de teatru. După cum am mai spus, teatrul e un obicei sănătos :).

Lanţul hotelier Continental, care pe lîngă faptul că ne-a suportat pe toată durata şederii noastre acolo (mai ales pe mine cu cerutul fierului de călcat) ne-a oferit şi un card de reducere. Pe viaţă. Oricum, foarte frumos hotelul, cu priveliştea spre centrul vechi al Sibiului.
Editura Humanitas, care ne-a întâmpinat pe toţi cu câte  o carte aleasă special, după cum ne-au văzut ei pe noi. Eu am primit Levantul. Poate ajung şi eu preşedinte cu ocazia asta 🙂
Nokia România, care mi-a lăsat un Lumia 800 pe mână, fără vreo spaimă. Un telefon care mi-a plăcut foarte tare ca design, dar care mi-a scos nişte peri albi când am încercat să downloadez pozele din el 🙂
Prin Center care ne-a făcut nişte cărţi de vizită special desenate pentru festival, Oriflame care s-a gândit că unii sunt uituci şi mai pleacă fără gel de duş după ei şi Ford, despre care am povestit deja un pic.

Fără companiile enumerate mai sus, drumul, şederea şi accesul la FITS ar fi fost mult mai greu, pentru toţi. Felicitări!

Şi nu în ultimul rând, organizatorilor FITS, care au demonstrat că într-adevăr, cultura face diferenţa. Ne vedem la anul!