Nu peste 1, nu peste 2, nu peste 5 ci peste 50 de ani.

Oare cum o fi viața peste 50 de ani? O să am 82 de ani, dacă îi apuc, kiddo ( mă rog) o să aibă 51 de ani, probabil voi avea nepoți/strănepoți dacă nu se va schimba fundamental modul de funcționare al lumii până atunci.

Eu peste 50 de ani mi-aș dori să fi văzut măcar 50% din planetă, să fi bifat toate continentele, să știu că am reușit să îmi sprijin copilul pentru a realiza tot ce își propune și să fiu împăcat cu toate deciziile luate de-a lungul vieții. Pentru că asta cred că e cel mai important, dincolo de lucrurile care ne macină material, sunt lucrurile pe care reușești într-un fel sau altul să le dai mai departe.

Probabil vom scăpa de stresul trecutului străzii, pentru că mașinile vor zbura, poate nu ne va mai trage curentul ( deși la 80 de ani începi să crezi în d-astea) și vom avea divergențe de mindset cu cei tineri, care ne vor spune că suntem depășiți și să lăsăm androizii să zburde liberi pe străzi.

Poate cumva, printr-un noroc chior, vom avea un alt sistem de comunicare, altul decât scrisul pe care îl știm noi acum. Foarte mulți români se vor bucura că au casa lor, că tocmai au încheiat creditele de „prima casă”.

Ah, și îmi doresc ca în ăștia 50 de ani să apuc să merg la un meci al lui Dinamo în Champions League.

Am scris articolul ăsta la invitația celor de la VEKA, care tocmai au scos un calendar pe 50 de ani! 50 de ani! Pentru că asta înseamnă definiția durabilității la ei. Adică peste 18.000 de file de calendar.

Cool, nu?

Tu unde te vezi peste 50 de ani?