Aici trebuia să fie un articol despre cum îmi imaginez eu România peste 5 ani, după un mandat de preşedinte al unuia dintre candidaţii de acum. Am ales să nu fac asta, pentru că indiferent cine va ieşi preşedinte, tot în mâinile fiecăruia se află destinul lui.

În momentul în care eşti sigur pe tine, pe aptitudinile şi competenţele tale, nu are de ce să te îngrijoreze regimul. Şi aptitudinile şi competenţele ţi le poţi lucra şi imbunătăţi. Nimeni nu s-a născut învăţat, nimeni nu s-a născut antrenat pentru business şi reuşită în carieră. Există cursuri, ateliere, traineri care te pot ajuta să te perfecţionezi.

Eu am avut ocazia să particip la un astfel de atelier ţinut de nişte băieţi deştepţi care cu asta se ocupă: exersarea tehniciilor de respirație, a tehnicilor vocale, a atenției, a coordonării, a imaginației, a creativității şi  a memoriei. Totul ca o joacă, totul cu tehnici din actorie. Doar ca tu să fii pregătit pentru a înfrunta orice fel de situaţie, provocare, în carieră. Poate chiar de ce nu, dacă nu ne convine aici, putem plec

Ei se numesc Actelier şi începând cu 20 noiembrie dau drumul unui nou curs, de 12 săptămâni. Înscrieri se pot face pe site-ul lor.

Eu mă voi duce.