Asta de mai sus e replica preferată a postacilor PSD-iști la postările de pe net ale oamenilor oarecum noi în politică sau tineri. Nu contează de la ce partid sunt, dacă nu e PSD și e tânăr, automat apare infanteria de sclerozați sau conturi fake care asta fac: lasă comentarii de genul „vreți doar ciolanul” „nu vă votează nimeni, că trageți tare doar să ajungeți la ciolan” și tot așa.

Mesaje care nu sunt la voia întâmplării, că par coordonate, și care au intenția de a demotiva electoratul tânăr, de a-i ține în casă pe nehotărâți sau pe cei dezinteresați de politică.

Să pesedizeze din discurs toți candidații, toți sunt la fel, oricum nu merită, noi suntem mici, sunt interese mari la mijloc și așa mai departe. Să nu aibă rost să te mai duci să votezi, că oricum nu se schimbă nimic.

Am observat comporatamentul ăsta de vreo lună, de când mă uit cu interes la activitatea oamenilor care mă interesează să iasă primari și care nu sunt PSDiști. Adică Nicușor Dan la București, Andrei Carabelea la Piatra Neamț și Lucian Căprariu la Brăila.

Ce vreau să zic e că nu trebuie să punem botul la vrăjeala asta, că altfel vom avea în continuare PSD și subdezvoltare și bătut pasul pe loc.

Hai să ne miscăm cururile la vot, că norocul ni-l facem cu mâna noastră.