Multe de spus si de scris despre week-endul ce tocmai a trecut.

Incep cu  Stella Artois-wdm2010 sau campionatul national de turnat bere in pahar. Ii multumesc lui Cristi Manafu pentru invitatie in primul rand si ma bucur ca am reusit sa ajung acolo, mai ales pentru ca am cunoscut si m`am regasit cu oameni foarte faini din online-ul romanesc cum ar fi Arhi, Chinezu, Piticu, Doru Panaitescu, Brainiac, Costin, Anca aka Phoebs si sa nu`I uit pe Auras, Alex, Bogdan, Cezar si Ionut. Companie aleasa, atmosfera si mai si. Ne`am distrat pe cinste, am facut misto peste misto de cei care au participat la turnatul berii in pahare, s`a facut misto de mine cand am turnat bere in pahar dar am plecat cu totii cu zambetul pe buze. Asteptam si editia de 2011 :D.

Petrecerea a continuat mai pe seara in Biserica, pentru cei care nu stiu, biserica noastra e Silver Church, locul unde ne inchinam mai mereu la niste beri J

Sambata ne`am trezit cu greu, eu cel mai cu greu dintre toti, si am plecat catinel catre cel mai mare proiect realizat din Romania, Let`s Do It, Romania! Acolo ne`am apucat de treaba, ne`am pus pe adunat gunoaie si pe dat un exemplu tuturor celor care confunda spatiile libere din natura cu ghena propie. Ma bucur ca am facut parte din echipa 292 cu care am adunat destui saci de gunoi, dar despre care cred ca a fost cea mai faina echipa. Am strans gunoaiele de pe plaiurile comunei Bragadiru cu zambetul pe buze si cu amintirea unor replici de genu: “ capacitatea unui sac de gunoi e MAXIM” sau “ nu pot frate sa scot asta ca a crescut pamant peste ea”. Graitoare de la sine sunt pozele postate pe facebook despre cum am petrecut noi ziua. Ce`I drept, am avut un capitan de echipa cam sever, in persoana lui Cezar, si daca nu am fi pus-o de o mica rebeliune in echipa, acum inca am fi adunat gunoaie, nu as fi scris acest articol J

Oricum, eu zic ca proiectul a fost o reusita si sper ca masa mare de oameni care s`a mobilizat sa fi dat cu adevarat un exemplu pentru toti locuitorii Romaniei.

Celor care nu au participat la Let`s do it, Romania! nu le port nici un fel de pica, nici nu am ceva impotriva lor, doar vreau sa le transmit un mesaj. Incercati sa aveti putin respect pentru tot ce inseamna spatiul inconjurator, pentru natura! Nu ar trebui sa fie nevoie de o a doua actiune de genul asteia! Nu e normal intr-o tara care se vrea a fi civilizata!

Seara a continuat cu party-ul oficial Let`s do it, Romania! in Kulturhaus unde s`au adunat destui oameni cu care sa se poata povesti experienta de peste zi.